Plattegrond van het terrein

We kunnen ook een hoofdplattegrond maken van uw terrein die op een strategische plaats komt te staan, bijvoorbeeld bij de hoofdingang of chauffeursingang. Met de benodigde veiligheidspictogrammen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor chauffeurs in verschillende talen en voorzien van uw bedrijfslogo. Verder is deze ook bedoeld voor de medewerkers, de BHV-ers en de brandweer.

Gemaakt van weerbestendig materiaal
De overzichtsplattegrond van het terrein wordt gemaakt op weerbestendig en UV-werend materiaal. Ze kunnen aan een hek of muur worden bevestigd of geplaatst in een buitenbord, zie de afbeeldingen. Een buitenbord plattegrond wordt compleet geleverd, inclusief de grondankers.

Werkwijze overzichtsplattegrond terrein
We maken een concept overzichtsplattegrond van uw terrein. Nadat dit concept is goedgekeurd maken we de definitieve terrein plattegrond. Eventueel in combinatie met  ontruimingsplattegronden voor uw gebouw(en) op het terrein.

Mogelijkheden

  • Terreinbord grootte op A3, A1 en A0 formaat;
  • Materiaal: Dibond, water- en UV-bestendig;
  • Te bevestigen aan hek/muur of geplaatst in een buitenbord;
  • Geheel ontworpen in uw huisstijl.

Heeft u belangstelling? We maken geheel vrijblijvend een offerte op maat.

 

Contact met ons
Over Arbo Vitalus

“Arbo Vitalus is specialist op het gebied van BHV-documenten en plattegronden. Zij vormen een wezenlijk onderdeel van het veiligheidsbeleid binnen elke organisatie om onveilige situaties zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken.” Lees meer …